Pobjednik pete sezone rijalitija ”Zadruga” Dejan Dragojević, koji je obznanio da je prešao na islam šalje video iz Mekke

Pobjednik pete sezone rijalitija ”Zadruga” Dejan Dragojević, koji je obznanio da je prešao na islam šalje video iz Mekke

Dejan još jednom pokazao da je velikog srca! Dejan Dragojević, potvrdio je da je promjenio vjeru i prešao u islam… Pobjednik pete sezone rijalit

NEVJEROVATNO: Španjolka Laura jako voli bosanske ilahije, poslušajte je kao izvodi svoju najdražu ilahiju
Sjećate li se ovog vojnika i čuvenog intervjua Yutel TV? Tužna priča vojnika koji nas je napustio 18.juna…
Brutalan odgovor Raze na komentar “Skini maramu, sramotiš nam vjeru”

Dejan još jednom pokazao da je velikog srca!

Dejan Dragojević, potvrdio je da je promjenio vjeru i prešao u islam…

Pobjednik pete sezone rijalitija ”Zadruga” Dejan Dragojević otputovao je u Meku, kako bi posjetio džamiju za vrijeme Ramazana, te je na svom Jutjub kanalu pričao o svemu što zna o islamu.

Naime, Dejan je objelodanio da je promjenio vjeru i prešao u islam, o čemu se dugo nagađalo tokom njegovog učešća u Zadruzi, a sada je na svom Instagram profilu objavio video-snimak na kojem ga vidimo kako poštuje jedan od običaja za vrijeme praznika, a odnosi se na darivanje…

Dragojević je poneo hurme i nudio ih ljudima uz osmjeh, što je mnoge oduševilo, a u ovome su ga podržali mnogi pratioci na Instagramu.

Onaj ko bude uradio koliko trun dobra– videće ga, a onaj ko bude uradio koliko trun zla – videće ga”. Nikad nije kasno… Imate priliku koju nema svako iskoristi ove dane… – napisao je Dejan u opisu video-snimka na Instagramu.

Tokom učešća u rijalitiju više puta je bio na meti osuda zbog toga što ne želi da se izjasni, ali to ga nije doticalo te je do kraja sve ostavio pod velom misterije.

DEJAN Dragojević je sada otputovao u Medinu, kako bi posjetio džamiju za vrijeme Ramazana, te je na svom Jutjubu pričao o svemu što zna o islamu.

DEJAN Dragojević se snimao za Instagram i otkrio da napušta Medinu, vidimo da je ustao ranom zorom i uputio se ka džamiji.

– Danas nam je poslednji dan u Medini, za nekih sat vremena krećemo u Meku, treba da se spakujem. Nisam ni spavao, treba sada sve da obiđem, da uđem u ihrami, umoran sam, ne znam šta da vam kažem- govorio je Deki dok se snimao ispred džamije.

Dejana je kontaktirala televizija Pink-a, a on im je uzvratio sa par svojih videa.

Izvor:Pink.rs

Podijeli