VIDJELA SAM SEBE KAKO GORIM U MEZARLUKU

VIDJELA SAM SEBE KAKO GORIM U MEZARLUKU

Poznata hollywoodska glumica Sana Khan napustila je svijet showbiznisa prije dvije godine kada ju je uputio muftija Muhammad Anas. Kasnije se udala

SANDŽAČKI MUFTIJA ZUKORLIĆ: ‘NIKOLA TESLA JE BIO ČISTI MUSLIMAN!’
Sjećate li se ovog vojnika i čuvenog intervjua Yutel TV? Tužna priča vojnika koji nas je napustio 18.juna…
ŠTA SRBIN MISLI O BOŠNJACIMA: BOŠNJAČKI ISLAM JE NAJOTVORENIJI I NAJNAPREDNIJI ISLAM NA SVIJETU

Poznata hollywoodska glumica Sana Khan napustila je svijet showbiznisa prije dvije godine kada ju je uputio muftija Muhammad Anas.

Kasnije se udala za njega i napustila svijet estrade.

No sada je otkrila zašto je napustila svijet puna slave i novca. Razlog zašto je rekla ljudima bio je taj što je vidjela sebe kako gori u vatri u grobu i taj san se ponavljao sve dok nije napustila showbiz.

Posljednje dvije godine možemo vidjeti i Sanu Khan i njenog supruga muftiju Anasa u vijestima iz raznih razloga.

Sama Sana Khan je počela raditi dawu i usmjeravati sestre muslimanke i nemuslimanke prema islamu i kako prakticirati islam u pravom smislu riječi.

Sana Khan je također vrlo aktivna na svojim platformama društvenih medija gdje objavljuje svoje vlogove u kojima se može vidjeti u pratnji supruga kako posjećuje Mekku radi hadža,

a drugi blogovi također sadrže sadržaje koji su relevantni za islamsku povijest ili spomenike.

Osim njih, mnogi islamski učenjaci iz Indije i Pakistana kao što su muftija Tariq Masood i Tariq Jameel bliski su prijatelji muftije Anasa i Sane Khan.

Na njenom putu da bude vraćena kao muslimanka Tariq Masood i Tariq Jameel odigrali su ključnu ulogu u usmjeravanju muftije Anasa i Sane Khan, zapravo, ideju o vjenčanju muftija Tariq Masood je također dao muftiji Anasu.

Podijeli