Ovo je S. Badžak, student porijeklom iz BiH koji je ubijen u Londonu

Ovo je S. Badžak, student porijeklom iz BiH koji je ubijen u Londonu

Njegov je prijatelj upao u lokal “Tesco” kako bi potražio pomoć Sven Badžak, porijeklom iz BiH, izboden je u subotu oko 17.40 sati u Londonu. Br

KOJA ŠAMARČINA DODIKU – VUČIĆ: CRNA GORA NAM JE NAJBLIŽA DRŽAVA, JER RS NIJE DRŽAVA
Emotivno: Pogledajte reakciju sirijske djevojčice u sred Istanbula koja je ostala bez majke/video
KO LAŽIRA BROJEVE UMRLIH NA UKC-TUZLA? EVO KAKO SE TO RADI!

Njegov je prijatelj upao u lokal “Tesco” kako bi potražio pomoć

Sven Badžak, porijeklom iz BiH, izboden je u subotu oko 17.40 sati u Londonu.

Britanska olicija vjeruje da je Sven Badžak izboden nožem zajedno sa 16-godišnjim prijateljem dok su bježali od grupe muškaraca nakon što su se suočili s njima ispred trgovine gdje je Badžak kupio pecivo od lososa i ​​sira za svoju majku, pišu britanski mediji.

Njegov je prijatelj Bobi upao u lokal “Tesco” kako bi potražio pomoć, a nakon toga napadnut je i Badžak. Tinejdžer je upao u “Tesco” tražeći pomoć prije nego što se srušio u trgovini.

Objavljena je fotografija Svena Badžaka.

Svenova majka Jasna, porijeklom iz Mostara, rekla je za “MyLondon” da je Sven njeno jedino dijete i da je bio odličan student koji je želio postati advokat.

Glavni inspektor Daren Džons (Darren Jones), koji vodi istragu, rekao je:

– Naše su misli s obje porodice tih žrtava koje u ovom trenutku moraju trpjeti nezamislivu bol. Želim ih uvjeriti da ćemo ih podržavati tokom ove istrage i da će moj tim iskusnih časnika neumorno raditi na pronalaženju i privođenju odgovornih za ovaj stravični napad – izjavio je inspektor.

Avaz

Podijeli