Bosanac Elvir Klempić, čudo od čovjeka, bliski saradnik novog američkog predsjednika Joe Bidena!

Bosanac Elvir Klempić, čudo od čovjeka, bliski saradnik novog američkog predsjednika Joe Bidena!

Klempić tokom izbora bio zadužen za odnose s etničkim zajednicama u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) Elvir Klempić, Srebreničanin koji radi u tim

SLAVNA GLUMICA ANGELINA JOLIE POKAZALA INTERES ZA MUSLIMANE I ISLAM
PRIMILI ISLAM U TIŠINI I BEZ POMPE: MALO KO ZNA DA SU OVE POZNATE LIČNOSTI ZAPRAVO MUSLIMANI
CRISTIANO RONALDO OPET POKAZUJE KAKVO SRCE IMA, POMAŽE JETIMU HAIDARU

Klempić tokom izbora bio zadužen za odnose s etničkim zajednicama u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD)
Elvir Klempić, Srebreničanin koji radi u timu Joea Bidena novoizabranog američkog predsjednika, oglasio se na društvenim mrežama nakon današnje inauguracije.
Tokom izbora je bio zadužen za odnose s etničkim zajednicama u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), i od samog početka kampanje je uvjeren u uspjeh demokratskog kandidata.

Odmah nakon današnje inauguracije Klempić se oglasio i na društvenim mrežama gdje redovno pruža podršku Bidenu.

Podsjetimo, Biden je tokom izborne kampanje objavio detaljni dokument pod nazivom “Vizija Joe Bidena za prijateljstvo sa Bosnom i Hercegovinom”.

U dokumentu je naglasio važnost da Bosna i Hercegovina ostane cjelovita te da krene naprijed u članstvo ka NATO-u i Evropsku uniji.

“Obavezujem se da ću se uvijek suprotstaviti mržnji i podržat će Bosnu i Hercegovinu, njen suverenitet, teritorijalni integritet i multietnički karakter”, navodi se, između ostalog, u dokumentu.
Nedavno je o Bidenovom angažmanu govorio upravo Klempić.

“Ovo će promijeniti američku politiku na Balkanu, jer imate osobu koja razumije Balkan. Kao drugo, predsjednik Biden ima veliko iskustvo. Treće, osobe koje su sada povezane s našim timom, a koje će u budućnosti biti povezane sa administracijom veoma dobro poznaju Balkan. Radili su na odnosima SAD-a sa Balkanom. I to nije samo BiH, već je to i Srbija, i Albanija, i Hrvatska, i Crna Gora, i Sjeverna Makedonija. Ovo su osobe koje veoma dobro razumiju tu regiju i veoma dobro razumiju šta je bilo devedesetih godina i žele da BiH postane dio NATO saveza i EU. Angažman SAD-a će biti mnogo veći”, kazao je tada Klempić.
BHDijaspora

Podijeli