Priboj: Srbin uputio ŠOVINISTIČKE prijetnje glavnom imamu u Priboju

Priboj: Srbin uputio ŠOVINISTIČKE prijetnje glavnom imamu u Priboju

Mešihat Islamske zajednice u Srbiji najoštrije osuđuje ovaj fašističko-šizofreni čin izvjesnog pripadnika srpskog naroda i pravoslavlja Mešihat Isl

Objavljena lista 10 najuticajnijih muslimana u svijetu, među njima i Erdoganova supruga
Interesuje li vas statistika naših ljudi u dijaspori, koliko zarađuju, i kako su se snašli:
NAREDBA I PREPORUKE KRIZNOG ŠTABA KOJE STUPAJU NA SNAGU OD DANAS

Mešihat Islamske zajednice u Srbiji najoštrije osuđuje ovaj fašističko-šizofreni čin izvjesnog pripadnika srpskog naroda i pravoslavlja

Mešihat Islamske zajednice oglasio se povodom prijetnji i uvreda upućenih putem društvenih mreža glavnom imamu Medžlisa IZ-e Priboj, Harun ef. Eminagiću. Mešihat Islamske zajednice u Srbiji najoštrije osuđuje ovaj fašističko-šizofreni čin izvjesnog pripadnika srpskog naroda i pravoslavlja, koji osim svoje bolesne mržnje nije imao hrabrosti da se predstavi već je u stilu mnogih svojih šovinistički zadojenih istomišljenika, skriven iza tastature, izlio svu svoju mržnju prema drugome i drugačijem, ne prezajući od najmorbidnijih prijetnji ovom čestitom imamu i njegovoj porodici.

Pripadnik „Lazareve vojske“, kako sebe naziva, Harun-efendiju oslovljava poturicom i izdajnikom pravoslavlja koji je pod prismotrom „patriota ove zemlje“ i da mu se svaki korak prati „pod budnim okom“, podsjećajući ga da su Bošnjaci „velika manjina u Srbiji“, te da će Eminagić biti „opomenut posebno“ jer su oni „za čas tu“. Pročitajte poruku upućenu pribojskom imamu.

Selam efendija ili pomaze Bog poturice (kako ti vise odgovara), cujem neces da platis postenom coveku koji zivi I radi posteno, jos kazes da ako my se smilujes mozda I platis, sto se da videti da oces da pokazes supriornost nad covekom tim, ko si ti da se nekom smilujes, dajes sebi ulogu vaseg alaha, a sve protiv coveka druge vere, ili kako vi volite reci (nevernika). I koju to rec ti dajes, kazes znas ti sta znaci rec kod muslimana, jel to ona rec ista kojom ti je djed vjeru izdo.. Tu rec dajes? Odavno ste pod prismotrom od Patriota ove zemlje, svaki vam se korak zna.. Izdajnik vam ide na ruku al nece ni on dugo, zapamti poturice da vas Lazareva vojska gleda neprestano I prati.. Imas simpaticnu hanumu I lijepu djecu, sva su lijepa djexa na svijetu.. Cuvj to sto ti je Bog dao, a ti kao odza bi trebo da propagiras medjusobno postovanje I medjunaridne odnose u multietnickoj sredini u kojoj ste velika manjina u Srbiji majci nasoj.. Za ovo ponasanje ces biti opomenut posebno, mi smo za cas tu, samo preskocimo.. Ne nadaj se puno u muftiju I Np.. Pod budnim okom ste.. Srbija Srbima..

Pripadnik „Lazareve vojske“, kako sebe naziva, Harun-efendiju oslovljava poturicom i izdajnikom pravoslavlja koji je pod prismotrom „patriota ove zemlje“ i da mu se svaki korak prati „pod budnim okom“, podsjećajući ga da su Bošnjaci „velika manjina u Srbiji“, te da će Eminagić biti „opomenut posebno“ jer su oni „za čas tu“.

Mešihat od nadležnih policijskih i pravosudnih organa očekuje hitno pronalaženje i procesuiranje osobe koja se krije iza pomenutih prijetnji, kao što u rekordnom roku privodi one koji kriminalnim radnjama ugrožavaju bezbjednost ostalih građana i države uopšte.

Informativna služba Mešihata

Podijeli