Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila da je Srbija konstantno uz RS. Poručila da su Srbija i RS jedan tim: “Bićemo u budućnosti zajedno”

Premijerka Srbije Ana Brnabić poručila da je Srbija konstantno uz RS. Poručila da su Srbija i RS jedan tim: “Bićemo u budućnosti zajedno”

Premijerka Srbije je prenijela i pozdrave predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i zahvalila se zvaničnicima RS-a na dosadašnjoj saradnji – Tako je

Mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo sasvim otvoreno: Srbi imaju plan da ponove Srebrenicu! Ali Srebrenice neće biti ni u Bih, ni u Crnoj Gori!
Američki mediji sa oduševljenjem pišu o nevjerovatnom Bosancu Emiru Hadžiću
EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ: ‘JESAM VJERNIK, ALI KOLINDU NE BIH NIKADA SPASIO!’

Premijerka Srbije je prenijela i pozdrave predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i zahvalila se zvaničnicima RS-a na dosadašnjoj saradnji

– Tako je i danas. Na svakom dijelu Republike Srpske građani vide podršku pomoći Srbije, vide da kada jača Srbija, da svakako jača i Republika Srpska – istakla je Branabić te dodala da su Srbija i RS zajedno jači i da djeluju kao jedan tim.

Premijerka Srbije je prenijela i pozdrave predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i zahvalila se zvaničnicima RS-a na dosadašnjoj saradnji.

– Zajedno smo jači. Bićemo u budućnosti zajedno – poručila je Brnabić na otvaranju Doma kulture u Novoj Topoli prenosi saff

Saff

Podijeli