Radnik prevaren u Njemačkoj! Otišao da zaradi novac, a onda je ‘nasjeo’ na ovu foru:

Radnik prevaren u Njemačkoj! Otišao da zaradi novac, a onda je ‘nasjeo’ na ovu foru:

Jedan od mnogih prevarenih: Najnoviji slučaj koji je izazvao veliku pozornost.

Svakog tjedna u Facebook grupama u kojima se okupljaju Hrvati koji posao traže u inozemstvu pojavi se barem jedan od njih koji je bio prevaren (ili to

Njemačka želi ‘bh. pamet’: Šansa za mlade i obrazovne
Planirate živjeti u Njemačkoj: Prije nego napustite BiH, pročitajte Damirovu analizu
Priča o trećoj generaciji Bošnjaka u Frankfurtu

Svakog tjedna u Facebook grupama u kojima se okupljaju Hrvati koji posao traže u inozemstvu pojavi se barem jedan od njih koji je bio prevaren (ili to tvrdi). Najnoviji slučaj koji je izazvao veliku pozornost u jednoj grupi je, kaže, nasjeo na foru.

On je, navodi, došao u Njemačku raditi kod jednog čovjeka iz Hrvatske.

“Otvorio obrt, prijavio se kod njega, živio na baušteli dva tjedna. Nije mi platio ni centa. Prijavio je auto na mene, dobio sam porez za platiti”, žali se nesretni čovjek.

Nakon toga vratio se u Hrvatsku i sad, kaže, želi sve nekako riješiti. Za varalicu kaže da prima njemačku socijalnu pomoć, a uz to navlači ljude na ovaj način i vara ih, prenosi Croexpress.

Da bi stvar bila zanimljivija, u komentarima se javila i djevojka koja kaže da je kćer varalice.

“Dotični je moj otac. Žalosno i ružno što to moram reći, ali nažalost cijeli život je bio takav, uvijek svoju guzicu gledao, uvalio nas u govna sve redom. Mlađi brat je bio prošle godine kod njega i isto mu je sranja napravio”, žali se ona.

“Takav je, ako naletite na njega zaobiđite ga u širokom luku. Vama želim svu sreću da riješite sve jer moj brat još uvijek nije. Kad je sposoban svoje dijete zeznuti, zašto ne bi i vas”, poručuje ona.

Izvor: index.hr

Podijeli