Vučić: Trump mi je dao ključeve Bijele kuće, da uvijek mogu ući / Video

Vučić: Trump mi je dao ključeve Bijele kuće, da uvijek mogu ući / Video

Od Trumpa je dobio olovku kojom samo američki predsjednik potpisuje, poruku na papiriću i, kako je rekao, ključeve Bijele kuće. 'Da možeš uvijek ući u

VUČIĆ: NE POSTOJE “BOSANSKI SRBI”, JA SAM “SRBIN IZ BOSNE”
Erdogan “povukao Vučića za uši”: Predsjednik Srbije dolazi u Sarajevo!
ALEKSANDAR VUČIĆ DANAS JE NA PERFIDAN NAČIN POKUŠAO PONIZITI BOSNU I HERCEGOVINU

Od Trumpa je dobio olovku kojom samo američki predsjednik potpisuje, poruku na papiriću i, kako je rekao, ključeve Bijele kuće. ‘Da možeš uvijek ući u nju’, pohvalio se Vučić

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić danas se nakon potpisivanja sporazuma s Kosovom pred novinarima pohvalio darovima koje je dobio od američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Od Trumpa je dobio olovku kojom samo američki predsjednik potpisuje, poruku na papiriću i, kako je rekao, ključeve Bijele kuće.

– Ovo je olovka koju ću da sačuvam za sebe, dobio sam je od Donalda Trumpa. Meni je dao i… – počeo se hvaliti Vučić, a jedna novinarka ga je potom pitala je li tom olovkom potpisao sporazum s Kosovom.
– Ne, ne, nisam, ovom olovkom samo predsjednik Trump potpisuje. I tu olovku je meni dao, kao što mi je posebno napisao na papiriću poruku.. i sad tražim tu poruku, da ne objašnjavam. I dobio sam ključeve od Bele kuće, rekao je: ‘Ovo ti je da uvek možeš da uđeš u Belu kuću – poručio je Vučić.

Pogledajte cijelu snimku:

24sata.hr

Podijeli