U BRAKU SAM 10 GODINA, ALI JEDNA STVAR ME MUČI: MOJ MUŽ MI BAŠ NIKADA NE GOVORI OVU STVAR

U BRAKU SAM 10 GODINA, ALI JEDNA STVAR ME MUČI: MOJ MUŽ MI BAŠ NIKADA NE GOVORI OVU STVAR

Suprug i ja smo u braku 10 godina, imamo jedno dete. On je prijatan, inteligentan, voljen otac i muškarac. Ranije, prije nekoliko godina, često mi

Za koga to da udam svoju kćerku
PET SITNICA KOJE MUŠKARAC NE SMIJE PRESTATI RADITI U BRAKU
Da li je istina da zaručnički prsten NIJE dozvoljen u Islamu?

Suprug i ja smo u braku 10 godina, imamo jedno dete. On je prijatan, inteligentan, voljen otac i muškarac.

Ranije, prije nekoliko godina, često mi je dijelio komplimente, posebno kada smo počeli sa procesom za oplodnju. To je bio stresan period, posebno za mene jer je podrazumjevao ozbiljan medicinski tretman.Ženi je i pored redovnog intimnog odnosa potreban kompliment.

Imamo redovan odnos, koji obično on inicira i čini mi se da smatra da je to jedino što je potrebno da radi da bi mi i dalje bio privlačan. Ali nikada nije rekao da lijepo izgledam, ne dijeli mi više komplimente. Rekla sam mu da bih to vrlo cjenila, ali napretka nema.Želja za nekadašnjom pažnjom nije neobična. Gledano iz ugla stručnjaka, prvo treba sagledati dobre stvari.

Uspješan brak, prevaziđeni problemi oko trudnoće, i dalje redovan odnos, sve je to ono što bi drugi parovi poželjeli. A svi supružnici koji su uspeli da održe prvobitni nivo strasti u manjini su. Držanje za ruku… sve se to smjenjuje svakodnevnim obavezama. Komplimenti i pažnja kao znak prvobitnog obožavanja zamjenjeni su drugim, zajedničkim pitanjima kao što su porodica, finansije.

Rekli ste da vaš suprug inicira odnos. Pitam se koliko se on seksipilno oseća. Bio je u mnogim iskušenjima, kao i vi. Možda se malo i drži po strani kao mnogi muškarci u ranim fazama roditeljstva. Ipak, reklo bi se da je on vrlo predvidiv. Vas želi kao da ste tek ušli u njegov život. Ako to ne utiče na vaše samopouzdanje, trebalo bi.A uvek će postojati neki trenutak iz prošlosti koji ćete poželjeti, pa bio to i kompliment. Nemojte misliti da ste vi jedini nostalgični, važno je samo da ne prestanemo da radimo na zajedničkim željama,

piše The Guardian…

Podijeli