CRISTIANO RONALDO OPET POKAZUJE KAKVO SRCE IMA, POMAŽE JETIMU HAIDARU

CRISTIANO RONALDO OPET POKAZUJE KAKVO SRCE IMA, POMAŽE JETIMU HAIDARU

Najbolji fudbaler svijeta Cristiano Ronaldo nebrojeno puta je pokazao da ima veliko srce. Portugalac je često u humanim misijama, a ono što je napravi

Fudbaler Karim Benzema učinio sretnim jednog djeteta sa invaliditetom / Video
Erdogan javno kritikovao Macrona. Napadaju naše džamije, ubijaju muslimane, do kada mi na sve to da šutimo?!
Bosanac Elvir Klempić, čudo od čovjeka, bliski saradnik novog američkog predsjednika Joe Bidena!

Najbolji fudbaler svijeta Cristiano Ronaldo nebrojeno puta je pokazao da ima veliko srce. Portugalac je često u humanim misijama, a ono što je napravio za dječaka iz Sirije ostavlja bez teksta.

Četverogodišnji dječak Haidar Mustafa ostao je u decembru 2015. godine bez oba roditelja nakon bombaškog napada u Siriji. Dječak je ostao sam, a jedini članovi porodice mu žive u Londonu.

Tamo je smješten njegov ujak Mohammad s porodicom, a uskoro bi im se mogao pridružiti i mali Haidar. Cristiano Ronaldo radi sve kako bi dječak što prije dobio dozvolu za ulazak u Veliku Britaniju. Portugalac je povukao vlastite veze i ovaj četverogodišnjak bi se uskoro trebao pridružiti ujaku u Londonu.

Mali Haidar je već imao priliku da upozna Ronalda. Organizovan je njihov susret u Madridu preko raznih organizacija, a sada je Ronaldo spreman i dodatno pomoći ovom dječaku. Veliko srce Cristiana Ronalda.

orizarenews.com

Podijeli