RADONČIĆ: PRIGOVARAJU MI DA SAM LOŠ MUSLIMAN! (POGLEDAJ KOMENTAR!)

RADONČIĆ: PRIGOVARAJU MI DA SAM LOŠ MUSLIMAN! (POGLEDAJ KOMENTAR!)

PREDSJEDNIK SBB-A FAHRUDIN RADONČIĆ JE NAGLASIO DA U ŽIVOTU IMA ODVAJKADA PRLJAVIH UDARACA – Meni prigovaraju da sam navodno loš musliman. A moj rođe

Zlatana Ibrahimovića pitali za muslimane, a njegov odgovor je bio žestok:
SANDŽAČKI MUFTIJA ZUKORLIĆ: ‘NIKOLA TESLA JE BIO ČISTI MUSLIMAN!’
Ljubavna priča Dine Merlina je rasplakala mnoge: Nismo imali za mlijeko, ali naša ljubav je pobijedila

PREDSJEDNIK SBB-A FAHRUDIN RADONČIĆ JE NAGLASIO DA U ŽIVOTU IMA ODVAJKADA PRLJAVIH UDARACA
– Meni prigovaraju da sam navodno loš musliman. A moj rođeni amidža Redžep ef. Radončić je 30 godina bio imam u Rogatici. Njegov rođeni sin Muhamed ef. Radončić je bio profesor na Gazihusrev-begovoj medresi u Sarajevu, u mojoj kući se uvijek čuvala sveta Knjiga, a meni je neko prije 60 godina dao ime Fahrudin, a ne, recimo, Denis.

Uz to, Radončići više od sto godina imaju svoju džamiju i nismo čekali da se pojavi SDA da bi je sagradili. Hoću da kažem, naš autohtoni islam su 600 godinma čuvale naše dede, naše nane, naši očevi i majke, mi, naša generacija, i to nije zasluga niti jedne stranke. Neću javno da pričam o tome koliko sam dao novaca za izgradnju vjerskih i drugih objekata.

Također, kažu i javno lažu, Radončić je tobože loš patriota. Ja sam se javno borio protiv Miloševića kad oni nisu smjeli da progovore, svaki dan rata sam proveo u opkoljenom Sarajevu, u najužoj porodici imam tri šehida i ranjenika sa dvanaest gelera u tijelu.

Oni koji su se krili u sefu Centralne banke i čija je žena i cijela porodica bila u inozemstvu, nemaju prava meni prigovarati o patriotizmu, jer dok su članovi naših porodica ginuli, oni su se bavili donacijama i živjeli u inozemstvu. Zato pred njima možemo samo da podignemo glave i prezrivo ih pogledamo zbog laži koje perfidno pokušavaju da šire, kazao je Radončić.

A ovo je jedan od komentara na njegove izjave:

smisaozivota.com

Podijeli