MARK ZUCKERBERG: AKO STE MUSLIMAN, “BORIT ĆEMO SE DA BISMO ZAŠTITILI VAŠA PRAVA”

MARK ZUCKERBERG: AKO STE MUSLIMAN, “BORIT ĆEMO SE DA BISMO ZAŠTITILI VAŠA PRAVA”

Mark Zuckerberg obećao je svoju potporu globalnoj muslimanskoj zajednici... Mark Zuckerberg je osnivač Facebooka i poslije je kupio društvene mreže

Iako prisiljen da pucam po svojim komšijama Sarajlijama,nisam to radio: U ratu sam navijao za građane Sarajeva!
NEVJEROVATNO: Španjolka Laura jako voli bosanske ilahije, poslušajte je kao izvodi svoju najdražu ilahiju
SLAVNA GLUMICA ANGELINA JOLIE POKAZALA INTERES ZA MUSLIMANE I ISLAM

Mark Zuckerberg obećao je svoju potporu globalnoj muslimanskoj zajednici…

Mark Zuckerberg je osnivač Facebooka i poslije je kupio društvene mreže Whatsapp i Instagram, a na svom je postu na Facebooku napisao da će se, ako ste musliman, boriti za vaša prava u svijetu nakon učestalih napada u postu na Facebooku, osnivač i nedavni otac Mark Zuckerberg obećao je svoju potporu globalnoj muslimanskoj zajednici u svjetlu rastuće plime anti-muslimanskih osjećaja diljem svijeta.

“Ako ste musliman u ovoj zajednici, kao vođa Facebooka, želim da znate da ste uvijek dobrodošli ovdje i da ćemo se boriti da zaštitimo vaša prava i stvorimo mirno i sigurno okruženje za vas”, piše Zuckerberg.

Zuckerberg kaže da ne želi sudjelovati u tome i da će podržati muslimane na tom području društvenih mreža i dalje.

Neka nam mnoge vođe kao što je Zuckerberg pruže podršku širenju mirnog učenja o religiji islamu u svijetu dok je većina svijeta protiv muslimanskih misli i osjećaja. Tražimo od mnogih nemuslimanskih vođa, kao što su Zuck, koji su religiozni Židovi, da surađuju sa svojom ogromnom podrškom muslimanskoj zajednici i ojačaju oslabljene muslimane.

Portal Svjetlo Dunjaluka

Podijeli