Od ponedjeljka se ukida i redovno pranje ruku!

Od ponedjeljka se ukida i redovno pranje ruku!

Svi su se nasmijali kada su čitali ovaj tekst... Od 1. juna ove godine, na snagu stupa uredba koju smo svi sa nestrpljenjem čekali od marta mjeseca

Banjalučanin uspješan u Švedskoj: Od izbjeglice do gradonačelnika Borgholma
Razočaran se vratio iz Njemačke: “Živiš od ponedjeljka do petka, dođeš kući i opet na posao”
Nije ovdje kako sam očekivala: Pismo Bosanke o životu u Njemačkoj

Svi su se nasmijali kada su čitali ovaj tekst…

Od 1. juna ove godine, na snagu stupa uredba koju smo svi sa nestrpljenjem čekali od marta mjeseca, naime iz Ministarstva zdravlja stiglo je saopštenje da se od ponedjeljka ukida redovno pranje ruku što će našem narodu donijeti veliko olakšanje.

Na ulicama Banjaluke smo sproveli jednu brzu anketu u sklopu koje smo pitali naše sugrađane pitale šta misle o ovoj odluci.

-Dobro su se sjetili, ruke su mi se isušile od silnog pranja i trljanja, potrošila sam brdo para na sapune, a kasnije i na kreme za ruke. S druge strane odrastali smo tako da su nas učili da malo bakterija nikoga nije ubilo, rekla je za naš portal Mara Neopranović.

Sličnog mišljenja je bio i Đorđe Smrdić koji je rekao da je ovaj dan sa nestrpljenjem čekao.

– Ja sam na kraju zbog pranja ruku završio na hitnoj zato što moja nježna koža jednostavno nije navikla na takav tretman trljanja i ribanja kakav nam je nametnut. Doktorica mi je rekla da se veliki broj Banjalučana javio sa istim problemom, srećan sam što će moja muka konačno prestati.

Majka dvojice sinova Jasna Crnonoktić kaže da joj je svanulo zbog zbog ovakve odluke.

-Ja tri mjeseca samo idem po kući urlam na djecu da peru ruke, dobila sam laringitis, smršala sam najmanje 5 kilograma… Svaki dan je bila neviđena borba, a sad to konačno prestaje. Na kraju krajeva, malo prljavštine nije nikoga ubilo.

Ovaj tekst je satiričnog karaktera!

Face.ba

Podijeli